بورس تهران معاملات هفته منتهی به ۲۶ اردیبهشت ماه را با رشد ۳/ ۱ درصدی شاخص کل پشت سر گذاشت و ضمن فتح مجدد کانال ۹۴ هزار واحدی، در مرز ورود به کانال ۹۵ هزار واحدی قرار گرفت. پس از اعلام تصمیم ترامپ مبنی بر خروج آمریکا از قطعنامه برجام، بازار سهام شاهد حمایت تمامقد معاملهگران حقوقی بود.
بورس تهران بعد از مدت ها تداوم در افت قیمت سهم ها در این هفته شاهد رشد قیمت ها بود به طوری که شاخص کل توانست بار دیگر کانال ۹۴ هزار واحدی را باز پس گیرد و تا ابتدای کانال ۹۵ هزار تایی پیش رود.
شاخص کل بورس تهران در معاملات روز گذشته جهش ۵۳۸ واحدی را تجربه کرد. به این ترتیب کاهش تب و تاب بازارهای مالی کشور ناشی از خروج آمریکا از برجام و امید به پایبندی اروپاییها به این قطعنامه بینالمللی، محرکی برای رشد قیمتی سهام شد.
بورس تهران معاملات روز گذشته خود را با رشد ۳۱۶ واحدی (معادل ۳۴/ ۰ درصد) و بازپسگیری کانال ۹۳ هزار واحدی به پایان رساند. بهنظر میرسد ریزش مداوم شاخص سهام و رسیدن این نماگر به سطوح حمایتی ۹۲ هزار واحدی، تا حدودی راه را برای صعود بازار در این جلسه معاملاتی هموار کرده است.
بورس تهران با ثبت زیان ۱/۲۵ درصدی در هفته گذشته، بیشترین افت در مقیاس هفتگی را در سال جاری تجربه کرد. در این شرایط بازیگران بازار به روال هفتههای قبل به فعالیت پرداختند، بهطوریکه سهامداران حقوقی به خریدهای خود ادامه دادند و برای حفظ قیمتها در محدوده کنونی تلاش کردند. به این ترتیب توانستند خالص تغییر مالکیت ۵۷ میلیارد تومانی را به نام خود ثبت ...
بورس اوراق بهادار تهران هفته گذشته با افت ۲/ ۱ درصدی شاخص کل مواجه شد. معاملهگران در بازار از سه منظر تحت فشار بودند. اولین عامل تداوم کاهش دستوری نرخ دلار و رساندن آن به ۴۲۰۰ تومان برای شرکتهای صادرکننده بود.
در پایان معاملات شاخص کل در بازاری منفی و متاثر از معاملات منفی نمادهای فولاد، فملی، شپنا، شتران، حکشتی و آپ با افت حدود ۵۱۱ واحدی به ارتفاع ۹۴,۲۸۴ رسید که در این بین نمادهای رانفور و دعبید بیشترین تاثیر مثبت را ایجاد کردند.
بازار سهام هفته نخست اردیبهشت را با ثبت زیان ۸/ ۰ درصدی به پایان برد. در این شرایط بازیگران بازار به روال هفتههای قبل به فعالیت پرداختند و خالص تغییر مالکیت هفتگی را برای سیزدهمین هفته متوالی بهنفع خود جابهجا کردند.
بورس تهران پایان خوشی را برای نخستین هفته کاری اردیبهشتماه رقم زد. بهنظر میرسد که نشانههای اولیه از توافق احتمالی کشورهای اروپایی با ایالات متحده برای حفظ برجام در کنار آرامش نسبی در بازار ارز و عملکرد امیدوارکننده اغلب بنگاههای بزرگ بورسی در نخستین ماه سال، بازگشت شاخص بازار سهام به مسیر صعودی را در پی داشته است.
روز گذشته بازار سهام با تغییر مسیر مواجه شد و شاخص بورس ۲۷۷ واحد رشد کرد. در سوی دیگر، بازار سکه برای دومین روز متوالی کاهشی شد و افت قیمت ۲۵ هزار تومانی را تجربه کرد.
بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته پس از سهروز ریزش متوالی، توانست با رشد شاخص کل بهکار خود خاتمه دهد. افزایش خوشبینی نسبت به بقای برجام، افزایش بهای نفت در بازار جهانی و همچنین معاملات نسبتا امیدوارکننده محصولات فولادی در بورس کالا، دلایلی بودند که دیروز شاخص کل را ۲۷۷واحد ارتقا دادند.
بورس تهران معاملات خود را در چهارمین روز معاملاتی پس از اعلام سیاست ارزی جدید توسط بانک مرکزی با افت ۴۸۱ واحدی شاخص کل (معادل۵/ ۰ درصد) پشت سرگذاشت. این میزان افت بیشترین نزول روزانه شاخص سهام در سال جاری به شمار میرود.
تداوم حمایتهای معاملهگران حقوقی در یازدهمین هفته متوالی، ثبت خالص خرید برای این گروه را به دنبال داشت. بهطوریکه در جریان معاملات هفته گذشته افزودن ۱۱۲ میلیارد تومان نقدینگی به پرتفوی این گروه از معاملهگران را شاهد بودیم.
ارزش سهام بورس تهران همچنان تحت تاثیر جغرافیای جدید بازار ارز قرار دارد. نماگر اصلی سهام در سایه تحولات ارزی طی معاملات دیروز افت ۵/ ۰درصدی (معادل ۴۶۱ واحد) را ثبت کرد و سرانجام به سطح ۹۶ هزار و ۲۸۷ واحدی کاهش یافت.
روند نزولی بازار سهام روز گذشته تغییر کرد و شاخص کل بورس توانست با جهش ۷۸۰ واحدی بار دیگر کانال ۹۷ هزار واحد را فتح کند. برخلاف رشدهای ابتدای سال، دیروز معاملات با حجمی بالا انجام شد و در بسیاری از سهمها شاهد تشکیل صفهای خرید بودیم.
شاخص کل بورس تهران در پایان دادوستدهای روز گذشته ریزش ۴۳۹ واحدی را ثبت کرد و در سطح ۹۶ هزار و ۳۴۱ واحدی قرار گرفت. دادوستد سهام طی روز گذشته در سایه نگرانیهای سهامداران نسبت به سرنوشت برجام و جهش نرخها در بازارهای ارز و سکه انجام شد.
شاخص کل در روز گذشته با رشد ۱۴۷ واحدی با نخستین کانالشکنی در سال ۹۷ به کانال ۹۷ هزار واحدی پا گذاشت. ارزش معاملات خرد بورس تهران حدود ۵۸ میلیارد تومان بود.